Tres professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, entre els científics més influents del món segons la Universitat de Stanford

 a Salut mental

Josep Maria Haro, Ai Koyanagi i Stephano Tyrovolas, entre els investigadors més citats del prestigiós rànquing World’s Top 2% Scientist.

Tots tres formen part del grup de recerca en Epidemiologia dels trastorns mentals i l’envelliment de l’Institut de Recerca Sant Joan de Déu.

La Universitat de Stanford situa als doctors Josep Maria Haro, Ai Koyanagi i Stephano Tyrovolas, professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, al seu rànquing World’s Top 2% Scientist de científics més influents del 2021.

Aquest rànquing, considerat el més prestigiós del món, es basa en la informació bibliomètrica continguda a la base de dades Scopus, on s’identifiquen els treballs més citats entre 1996 i 2021 i, en relació amb aquests, els científics i científiques més influents del món.

La llista inclou més de 160.000 investigadors dels més de 8 milions de científics considerats actius a tot el món, amb 22 camps científics i 176 subcamps considerats, i s’elabora partint del nombre de cites dels articles dels darrers anys i del total d’articles publicats pels professionals, entre d’altres criteris.

Haro i Koyanagi com a caps del grup, i Tyrovolas com a investigador, formen part del grup de recerca en Epidemiologia dels trastorns mentals i l’envelliment de l’Institut de Recerca Sant Joan de Déu (IRSJD), que treballa sobre l’epidemiologia i repercussió social dels trastorns mentals i l’avaluació dels seus tractaments, tant en atenció primària com en especialitzada. A més, Josep Maria Haro és el director de Docència, Recerca i Innovació al Parc Sanitari SJD i el subdirector científic de l’IRSJD.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search