L’Hospital de Sant Boi, reconegut als premis Best Spanish Hospitals

 a Institució

El centre ha estat finalista en les categories de Millor Gestió Clínica Global i de Global de Resultats, en el marc d’uns guardons que reconeixen la qualitat assistencial.

L’Hospital de Sant Boi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha rebut als premis Best Spanish Hospitals (BSH) dos diplomes acreditatius a la millor Gestió Clínica Global i al Global de Resultats d’un hospital de referència. Dos reconeixements que destaquen el centre hospitalari com un dels millors de l’Estat espanyol pel seu compromís amb la qualitat assistencial.

Entrega de premis virtual a càrrec d’Antoni Bassas

Enmig d’una conjuntura especial per la pandèmia de la covid-19, l’anunci dels guardonats ha tingut lloc aquest dilluns, 14 de desembre, de forma telemàtica, en un acte presentat pel periodista Antoni Bassas des de Barcelona. Durant els pròxims dies, els premiats rebran les estatuetes per missatgeria.

Aquesta és la segona edició dels premis BSH, impulsats per la consultora Higia Benchmarking, especialitzada en l’anàlisi d’indicadors per a la gestió sanitària en benchmarking sanitari 3.0, i la companyia Asho, líder a l’Estat espanyol en la prestació de serveis de codificació automàtica de processos ambulatoris; junt amb SEDISA.

Reconeixement a la gestió sanitària

L’objectiu dels premis BSH és potenciar la gestió clínica, orientada a la millora contínua d’hospitals d’aguts del territori espanyol, tant públics com privats. És una iniciativa que es fonamenta a reconèixer la tasca dels centres sanitaris que hi participen, d’acord amb indicadors clau sobre els processos d’actuació prevalents en hospitals d’aguts.

En aquesta segona edició hi han participat 105 hospitals, que optaven a ser premiats en 10 categories diferents. S’han analitzat fins a 250 indicadors, prenent dades del Conjunt Mínim Bàsic de Dades (CMBD), i definint els processos analitzats mitjançant la classificació CIE-10 i els Grups Relacionats de Diagnòstic (GRD) corresponents.

Els millors centres hospitalaris reben diplomes acreditatius per la seva excel·lència. D’altra banda, el millor hospital de cada categoria rep un premi addicional que consisteix en una adscripció gratuïta per 3 mesos al servei BS3 Premium en benchmarking sanitari 3.0.

Amb aquest nou reconeixement, els professionals tornen a fer destacar l’excel·lència de l’Hospital de Sant Boi i el compromís del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de garantir la qualitat assistencial.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search