L’Hospital de Sant Boi restringeix les visites a persones ingressades i a acompanyants a Urgències

 a Hospital de Sant Boi, Institució

Noves mesures del Parc Sanitari Sant Joan de Déu per contenir la propagació del Coronavirus SARS-CoV-2.

Donada la situació epidemiològica actual, i amb l’objectiu de vetllar per la seguretat de les persones ingressades, fer front a l’augment de contagis de covid-19 i continuar garantint una assistència de qualitat; l’Hospital de Sant Boi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu restringeix des d’aquest dijous les visites a persones hospitalitzades al centre, així com l’entrada d’acompanyants d’usuaris del Servei d’Urgències a partir d’aquest dimecres.

Pel que fa a la Xarxa de Salut Mental, ja fa prop d’una setmana que els familiars de les persones ingressades van ser informats que quedaven restringides les visites a les diverses unitats.

Amb aquest context, només s’autoritzaran visites al centre de forma excepcional i sota supervisió assistencial a familiars de persones ateses que estiguin en situació d’especial vulnerabilitat.

Si teniu algun dubte, podeu contactar amb el centre: · A través de l’apartat “Tràmits en línia” de la web del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, clicant a “Altres consultes/gestions”.

Agraïm la col·laboració de la ciutadania davant d’una mesura complexa però necessària per l’important increment de casos de covid-19 arreu del territori.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search