L’Institut de Recerca Sant Joan de Déu estrena pàgina web pròpia.

 a Institució

L’ecosistema web de Sant Joan de Déu disposa des d’aquest mes de juliol d’una nova pàgina que visibilitza els professionals i els projectes d’investigació d’aquesta organització.   

La nova pàgina web de l’Institut de Recerca Sant Joan de Déu té per objectiu donar més visibilitat als grups de recerca de l’institut i als seus professionals. En aquesta línia, una de les funcionalitats del web és l’accés directe des de la pàgina principal als grups de recerca integrats dins dels cinc programes: Neurociències, Càncer pediàtric, Resposta adaptativa, metabolisme i immunologia, Tecnologies de la salut i innovació, i Grups clínics associats.

D’altra banda, la pàgina disposa d’un directori de professionals, on cada persona té una fitxa personal amb les seves dades, una fotografia, un petit currículum, els articles científics dels quals és autor i/o dels projectes que lidera.

El lloc web també integra la base de dades de gestió de la recerca, fet que permetrà agilitzar l’actualització del contingut de recerca i potenciar la feina dels professionals.

Aquesta nova pàgina vol reflectir una de les característiques diferencials de la institució: la unió entre els investigadors i la població atesa. Per aquest motiu, s’ha creat l’espai Col·labora, on els usuaris poden trobar les diverses iniciatives per participar en projectes de la institució, com ara en assajos clínics, estudis tecnològics, donació de teixits, visites al centre, etc.

Nova imatge a la Fundació de Recerca Sant Joan de Déu

Aprofitant l’estrena de la pàgina web de l’IRSJD, la Fundació de Recerca Sant Joan de Déu  ha renovat tota la seva pàgina web, així com la seva imatge gràfica.

La nova web inclou la informació de recerca dels diferents centres de la província d’Aragó – Sant Rafael, principalment de grups consolidats i emergents. Dos dels objectius de la nova pàgina són visibilitzar tots els projectes de recerca de l’àmbit social, així com els projectes en innovació desenvolupats pels centres de Sant Joan de Déu.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search