L’Institut de Recerca Sant Joan de Déu rep el reconeixement com a centre CERCA

 a Institució
  • El Parc Sanitari Sant Joan de Déu és un dels impulsors d’aquest institut centrat en la investigació de la medicina pediàtrica

  • Aquest reconeixement implica el desenvolupament d’una recerca de frontera orientada a l’impacte científic i econòmic i a la millora del benestar social i individual

L’Institut de Recerca Sant Joan de Déu (IRSJD) ha rebut aquesta setmana el reconeixement com a centre CERCA que implica el desenvolupament d’una investigació científica d’excel·lència. Aquest centre es va crear al 2015 a través d’un conveni de col·laboració entre el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, la Fundació de Recerca Sant Joan de Déu, i les Universitats de Barcelona i la Politècnica de Catalunya.

La Institució CERCA és una entitat del sector públic de la Generalitat de Catalunya que treballa principalment per garantir un desenvolupament adequat del sistema de centres de recerca català i contribuir a la seva presència internacional, així com a potenciar la cooperació i l’intercanvi científic amb els millors centres i universitats d’arreu. A més, es centra en facilitar i promoure l’adopció de polítiques conjuntes en la gestió de la recerca, el desenvolupament científic i la transferència de coneixement.

Per tant, CERCA reconeix a l’ Institut de Recerca Sant Joan de Déu  com a centre de recerca de qualitat i gestió eficaç i eficient, amb un model de governança que permeti assolir estàndards d’excel·lència i, alhora, accedir a nous recursos econòmics que facilitin continuar avançant amb el seu desenvolupament científic d’excel·lència.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search