Manifest del Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb motiu del Dia Internacional de la Infermeria

 a Dia Mundial, infermeria

Com cada any, el 12 de maig celebrem el Dia Internacional de la Infermeria, una jornada que des del Consell Internacional d’Infermeria (CIE) s’ha promogut aquest 2022 amb el lema “Infermeria, una veu per liderar”.

En el marc d’aquesta jornada, des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu volem donar valor a la tasca essencial del personal d’Infermeria a la nostra institució. Un lideratge, compromís i responsabilitat visible diàriament, que es tradueix en la promoció del benestar i la millora de la qualitat de vida de les persones ateses. Unes cures que, en les nostres mans, es converteixen en un element de qualitat, accessible i segur.

Infermeria, una veu per liderar

Actualment, ens trobem en un moment complex, on els canvis tecnològics, la manca de professionals i els avenços en la cura de les persones evidencien que és necessària una reflexió. Cal pensar-hi fent partícip tot el col·lectiu, sense deixar d’orientar les nostres cures cap a una atenció integral, centrada en la persona atesa i en línia amb els valors que ens caracteritzen al Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

La professió d’infermera ha de continuar treballant, juntament amb la resta de professionals del Parc Sanitari, per la millora de la salut de la ciutadania, així com la seva qualitat de vida, mantenint una visió holística del seu estat de salut.

L’actual escenari postpandèmia evidencia una manca general de sanitaris, en què la professió d’infermera s’ha vist especialment agreujada.

Finalment, volem traslladar un missatge sincer d’agraïment i reconeixement per l’esforç, implicació i calidesa que demostreu, cada dia, amb les persones que ateneu.

 

Direcció d’Infermeria
Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search