Manifest del Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb motiu del Dia Internacional de la Infermeria

 a Dia Mundial

Un any més celebrem el Dia Internacional de la Infermeria, una jornada que organitza el Consell Internacional d’Infermeria (CIE) i que aquest 2021 porta per lema “Una visió de futur per a l’atenció de salut”.

En aquest context, des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu volem donar valor a la tasca del personal d’infermeria a la institució, a través del que les cures aporten a la pràctica diària i com la perceben les persones ateses. Una infermeria que no es dedica només a implementar tasques, sinó que basa la seva pràctica en un model que situa la persona al centre de l’atenció, i que té en compte les seves necessitats, preferències, circumstàncies vitals i valors.

Liderant la cura de les persones ateses

En el camí recorregut durant els darrers anys, hem treballat per resultats, afavorint el lideratge clínic i el treball en equip, fet que s’ha demostrat en les èpoques més agudes de la pandèmia. En aquest context sobrevingut per la covid-19, que ha implicat sobreposar-se a situacions d’estrès molt dures, les infermeres i infermers del Parc Sanitari heu treballat de forma transversal amb professionals d’altres especialitats, sense perdre en cap moment un tracte hospitalari i respectuós cap a la persona atesa, que és la raó de ser de la nostra missió.

Amb l’arribada del SARS-CoV-2, els sistemes sanitaris s’han reorganitzat i han establert nous sistemes de treball marcats per la innovació, en els quals els professionals d’infermeria heu actuat amb lideratge i assentant les bases de la medicina del futur.

Ara, amb el bagatge que ens deixen els últims mesos, el nostre camí ha de seguir adoptant una mirada humanista, i les cures han de continuar aportant valor i eficiència, sempre comptant amb la participació i satisfacció d’altres professionals i amb l’experiència de les persones que atenem.

En un any on en molts moments ha aflorat el cansament, des de la Direcció d’Infermeria del Parc Sanitari us encoratgem a continuar cultivant la passió per la cura dels altres i us traslladem un missatge sincer d’agraïment pel vostre compromís, la professionalitat, la calidesa, la confiança, la comunicació, l’adaptabilitat al canvi, la  calma i el comportament ètic que demostreu dia a dia.

 

Direcció d’Infermeria

Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search