Memòria 2016 del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Projectes
Ens plau presentar-vos la Memòria institucional 2016 del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Aquest document és el recull de l’esforç de tot un any on es van dur a terme projectes, es van desenvolupar objectius i es van assolir reptes institucionals. Òbviament, és impossible encabir en la memòria absolutament tota d’activitat realitzada al llarg de l’any però sí que reflexa de manera significativa la implicació, l’esforç i el suport de tots els/les professionals, voluntaris, col·laboradors i persones que formem part del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Un gran equip humà preparat per cobrir les necessitats de les persones que atenem 365 dies l’any, 7 dies a la setmana, 24 hores al dia.
 Més de 3 milions d’hores dedicades a l’atenció de les persones que més ho necessiten.
 
(el vídeo l’heu de visualitzar amb Chrome)
 
Som una organització viva, en constant evolució, que consolida la seva cartera de serveis dia a dia i que treballa en noves línies de servei pensades i destinades a les persones que més ho necessiten. Alienem l’assistència, la recerca, la docència, la innovació, la formació i les TIC amb el gran objectiu final de millorar la qualitat i l’excel·lència de l’atenció que oferim. En aquest sentit ampliem, per exemple, els equips d’atenció a les persones sense llar amb problemes de salut mental, activem  la nova unitat d’atenció a persones amb VIH i posem en marxa de la teràpia electro-convulsiva en un entorn més segur.
I això sense deixar de banda també tots els projectes, accions i/o activitats que composen el nostre ADN Sant Joan de Déu i que estan sustentats en els valors que donen raó de ser a la nostra institució: l’Hospitalitat, la qualitat, el respecte, la responsabilitat i l’espiritualitat. I es que només des de la reflexió i actualització d’aquests valors juntament amb els nostres principis podem projectar el futur i donar resposta a les necessitats reals del nostre entorn.
A més a més, durant el 2016 hem portat a terme dues fites destacades que hem de posar en valor: l’enquesta de clima laboral OPINA i l’anàlisi externa i interna de reputació de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i el Parc Sanitari. Per primera vegada, els i les professionals hem tingut l’oportunitat d’opinar i valorar la nostra organització a través d’un qüestionari de clima laboral amb l’objectiu d’establir les futures línies de treball en matèria de Recursos Humans. El pla de reputació, per la seva banda, ha facilitat informació de valor per l’organització i ens ha ajudat a prendre consciència de determinades realitats.
En definitiva, tant l’enquesta OPINA com el qüestionari de reputació han esdevingut dues fonts d’informació rellevant i bàsica a tenir en compte per l’elaboració del nou Pla Estratègic de la institució, pla que s’està elaborant al llarg del 2017 en col·laboració amb els/les professionals de la casa.
La Memòria 2016 del Parc Sanitari Sant Joan de Déu pretén mostrar, doncs, el nostre projecte comú. Un projecte en què l’eix central és proporcionar una assistència integral i de qualitat a la ciutadania, amb la promoció i la defensa dels seus drets per tal que puguin viure una vida digna. I això sense oblidar, també, que cal tenir cura de les seves famílies i del seu entorn més proper. Aquest és el camí que hem de seguir per continuar creixent.
 
Tal i com venim fent en els darrers anys, i amb la intenció de ser respectuosos amb el medi ambient; hem utilitzat tecnologies 2.0 en la realització d’aquesta memòria.
Podeu consultar la memòria institucional en el següent enllaç:
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search