2021, l’any de la superació i de la recuperació de la nostra essència

 a Institució

Us presentem la memòria anual del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, un document que reflecteix tota l’essència de la superació i la recuperació d’uns professionals i d’una ciutadania que ens han empès a adaptar-nos a una nova realitat.

Aquesta Memòria institucional 2021 intenta recollir les fites més destacades d’un període no exempt de complexitat, precedit per un cataclisme sense precedents com va ser el de l’esclat de la pandèmia de la covid-19.

Tornem a pensar que no hi ha millor manera d’acabar l’any, el segon amb coronavirus, que fent un homenatge a tot l’equip de professionals que es van reinventar davant una situació excepcional, i es van bolcar a transformar-la en un element revulsiu que els permetés evolucionar a passes agegantades.

Tot, en sincronia amb una ciutadania que ens ha demandat una nova forma d’atendre’ls i entendre’ls, més fluida, més amable, i allunyada ja d’aquelles prevencions del març del 2020.

Realitzar aquesta memòria 2021, un exercici de continuïtat envers la de l’any 2020, ens han posat més a prova que mai, com a sector i a la societat en general.

És hora, per tant, d’incorporar els aprenentatges assolits i aprofitar l’oportunitat per reconstruir-nos, entomar un nou futur, i enfortir els llaços que ens uneixen.

Ara ens toca tornar a dibuixar el futur que volem.

Ens acompanyeu?

Podeu consultar la Memòria Institucional 2021 clicant en aquest enllaç.

Amb la intenció de ser respectuosos amb el medi ambient, hem utilitzat tecnologies 2.0 en la realització d’aquesta memòria. Per aquest motiu, no hem fet cap versió en paper d’aquest document.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search