Missatges de suport per als pacients amb covid-19 en aïllament al Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Projectes

A través de l’adreça cartescovid19@pssjd.org, tothom qui ho vulgui pot escriure als pacients que es troben en aïllament al Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Aquesta iniciativa solidària pretén ser una eina d’acompanyament i fer saber a les persones ateses que, tot i que han d’estar aïllades, no estan soles.

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu se suma a una acció impulsada per Cristina Marín, metgessa de l’Hospital La Princesa de Madrid, per animar i ajudar els pacients que es troben en aïllament per la covid-19. Mitjançant aquesta iniciativa, que es va posar en marxa la setmana passada, es van recopilar més de 35.000 missatges de correu electrònic en tan sols 24 hores.

Si voleu unir-vos a aquesta proposta solidària, podeu escriure a l’adreça cartescovid19@pssjd.org, amb l’assumpte “No estàs sol, estàs aïllat”. La idea és que en aquests textos expliqueu de forma breu qui sou i des d’on escriviu, i relateu detalls amb què els pacients puguin arribar a imaginar-se altres llocs i situacions. D’aquesta manera, podreu contribuir al fet que durant una estona es puguin traslladar a un altre espai i se sentin acompanyats.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search