Nou Postgrau d’infermeria de pràctica avançada en ferides i lesions relacionades amb la dependència

 a Salut mental

Ja estan obertes les inscripcions a aquest curs que comença el 30 d’octubre al Campus Docent Sant Joan de Déu, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona (UB).

Dimecres, 23 de setembre, s’oferiran dues sessions informatives virtuals, a les 12 i les 18 h, d’aquesta formació impulsada per la Direcció d’Infermeria del Parc Sanitari Sant Joan de Déu per proporcionar eines per a l’atenció integral a persones amb lesions complexes.

Les persones amb ferides cròniques com el limfedema o el peu diabètic sovint requereixen d’un abordatge integral, dissenyat per professionals de diverses especialitats. En aquest sentit, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu disposa d’un equip multidisciplinari per atendre aquestes lesions, amb la participació d’endocrinologia, malalties infeccioses, cirurgia vascular, infermeria especialitzada i ortoplàstica-COT, entre d’altres.

La Direcció d’Infermeria del Parc Sanitari ha impulsat el Postgrau d’infermeria de pràctica avançada en l’atenció integral a les persones amb ferides i lesions relacionades amb la dependència, codirigit per Pere Coca, infermer consultor en ferides cròniques i membre de la Unitat de Peu Diabètic. Es tracta d’una formació que proporcionarà eines perquè els professionals de la infermeria puguin diagnosticar, tractar i, en definitiva, tenir cura de la persona atesa i la seva família des d’un abordatge integral.

Les sessions del curs seran eminentment pràctiques, amb experts clínics de diversos nivells assistencials, i inclouran classes presencials, tallers, pràctiques en unitats de ferides, així com treball a distància en una plataforma moodle i un treball final.

Està previst que el curs comenci el 30 d’octubre i finalitzi el 12 de maig al Campus Docent Sant Joan de Déu. Podeu obtenir tota  la informació relativa a la preinscripció i la matrícula fent clic aquí, o bé escrivint un missatge a Gregorio Gallardo ggallardo@santjoandedeu.edu.es

Audiovisual informatiu sobre el Postgrau d’infermeria de pràctica avançada en l’atenció integral a les persones amb ferides i lesions relacionades amb la dependència

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search