4 d’abril, nova data per a la sessió virtual de la Jornada de portes obertes MIR-PIR-IIR 2023

 a Docència, Jornades, SJD Hospital de Sant Boi

La sessió online serà finalment el pròxim dimarts 4 d’abril i mantindrà el format de la presencial.

Els pròxim 4 d’abril, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu oferirà la versió online de la jornada anual de portes obertes als futurs residents MIR, PIR i IIR que han d’escollir l’especialitat i el centre de formació per als pròxims anys.

La trobada virtual, que ha canviat la data i serà el proper 4 d’abril a les 13 hores, tindrà el mateix format que la presencial. Començarà amb la benvinguda del Dr. Enric Vicens, cap d’Estudis i coordinador de Docència, que explicarà l’oferta formativa de l’organització. Tot seguit, actuals residents i tutors de Geriatria, Ginecologia i Obstetrícia, Medicina Interna, Psiquiatria, Psiquiatria Infantil i de l’Adolescència, Psicologia Clínica, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Infermeria Geriàtrica, Infermeria Obstètrica i Ginecològica, Infermeria en Salut Mental, Medicina Familiar i Comunitària, i Infermeria d’Atenció Primària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu resoldran dubtes i compartiran les seves experiències. L’accés a aquesta sessió serà a través del següent enllaç a Zoom (ID 964 8691 5375) i els futurs residents s’organitzaran per grups d’especialitats.

Després de dos anys amb sessions únicament telemàtiques, enguany s’ha recuperat la presencialitat amb una sessió al març i s’ha conservat l’opció virtual amb una segona sessió informativa a l’abril.

Aquesta trobada de caràcter anual permet donar a conèixer el Parc Sanitari Sant Joan de Déu com una institució que fomenta una docència de qualitat, en l’àmbit de la formació especialitzada.

Fes un tastet del que t’hi trobaràs!

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search