Nova mostra de solidaritat amb el Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució

• L’empresa Kärcher mostra la seva solidaritat amb el centre i dóna una màquina de neteja amb vapor que s’utilitzarà per millorar la higiene als espais hospitalaris i comunitaris del centre.

Des que va començar la crisi del coronavirus SARS-CoV-2,  les mostres de solidaritat i afecte per part d’empreses, entitats i particulars amb el Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’han multiplicat.

L’esforç ingent i el compromís dels professionals sanitaris per afrontar una situació excepcional des del primer moment, ha  empès a moltes organitzacions a demostrar el seu compromís social, i la seva col·laboració desinteressada, fet que ha ajudat a tota la institució a avançar i superar la primera onada de la pandèmia

En aquest sentit, una de les darreres donacions que ha rebut el Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha estat  una màquina de neteja amb vapor donada per KÄRCHER que contribuirà en la millora de la higiene dels espais al centre sanitari.

En el marc d’aquesta iniciativa, Kärcher va visitar el passat dilluns 19 d’octubre, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi de Llobregat) i va realitzar el lliurament del dispositiu que facilitarà, sens dubte, la neteja en els diferents espais hospitalaris i comunitaris del centre i que es suma a la resta de dispositius i eines amb que compta el servei de neteja de la institució.

 

Kärcher, líder en equips de neteja

Kärcher és el líder del mercat en equips de neteja de la llar, així com de maquinària i equips de neteja professional de tots els sectors: indústria, hoteleria,  hospitals, oficines, etc.

La marca Kärcher està associada arreu del món amb els més alts nivells de rendiment, innovació i qualitat. Ofereixen sistemes i productes de neteja per a l’exterior i l’interior de la llar, comerços i indústria amb una òptima relació qualitat-preu. Com a líders innovadors fixen els estàndards en tecnologia, servei i disseny per oferir als seus clients el millor benefici, d’acord amb les seves necessitats.

Aquesta donació forma part d´una campanya emmarcada en el Dia Internacional del personal de neteja,  que es commemora el dia 21 d´Octubre .

Alhora, l’emergència sanitària i social que estem vivim arran de l’evolució del coronavirus ha empès Kärcher a decidir col·laborar amb aquesta donació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

 

 

 

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search