Omplim el Parc de Música porta de nou el ritme, l’art i la cultura a l’Hospital de Sant Boi i a la Xarxa de Salut Mental

 a Projectes

Del 14 de juny al 24 de juliol, aquesta cita torna al Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb tot un seguit d’activitats musicals per a usuaris i professionals de l’organització.

El 24 de juliol a les 18 h tindran lloc, a Sant Boi de Llobregat, actuacions solidàries obertes a tothom organitzades pel col·lectiu Benefik Sound.

Com ja és tradició coincidint amb el Dia de la Música el 21 de juny, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu programa diverses activitats i tallers que, principalment, s’adrecen als usuaris i professionals de l’Hospital de Sant Boi i de la Xarxa de Salut Mental.

A més, gràcies a la millora de les dades epidemiològiques de la pandèmia de la covid-19, també s’ha programat un esdeveniment musical el 24 de juliol a les 18 h a Sant Boi de Llobregat, que estarà obert a tota la ciutadania. Es tracta del certamen solidari Benefik Sound, que portarà artistes locals al pati de l’Escola Josep Maria Ciurana, i que està organitzat per l’Associació Juvenil My Pocket News i l’ajuntament del municipi. Els beneficis d’aquestes actuacions aniran destinats a projectes del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

La musicoteràpia arriba a l’Hospital de Sant Boi

El 23 de juny, de les 11.30 a les 13.30 h, tots aquells que es trobin a l’Hospital de Sant Boi podran gaudir de la música d’una banda que tocarà al vestíbul i d’un violinista que recorrerà les diverses unitats del centre per portar l’alegria a persones usuàries i professionals.

Omplim el Parc de Música és una iniciativa impulsada per Torrents d’Art, el programa d’art i comunitat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, juntament amb el servei de musicoterapeutes de l’organització. Una cita que pretén afavorir la integració de les persones en situació de vulnerabilitat a través de l’expressió artística i de la cultura.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search