Omplim el Parc de ritme per celebrar el Dia de la Música!

 a Art i salut mental, Colabora - ActualitatColabora, Uncategorized

A través de la iniciativa Omplim el Parc de Música, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu se suma a la commemoració d’aquesta efemèride.

Durant els mesos de maig i juny es realitzen diferents activitats musicals dirigides, principalment, als usuaris i professionals de la institució.

D’origen francès, el Dia de la Música és una celebració que es commemora el 21 de juny a diversos països de la Unió Europea, coincidint amb l’inici de l’estiu. L’objectiu d’aquesta jornada és promoure la música, ja sigui a través de músics aficionats que, voluntàriament, vulguin mostrar la seva música als carrers, o a través de l’organització de concerts gratuïts, que puguin arribar a qualsevol tipus de públic.

Omplim el Parc de Música

Coincidint amb aquesta efemèride neix Omplim el Parc de Música, una iniciativa impulsada per Torrents d’Art, el programa d’art i comunitat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, juntament amb el servei de musicoterapeutes de l’organització. Aquesta cita anual té com a objectiu afavorir la integració de les persones en situació de vulnerabilitat a través de l’expressió artística i de la cultura.

Des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’han programat diverses activitats durant els mesos de maig i juny, adreçades principalment a les persones ateses i al conjunt de professionals de la institució. Entre les activitats programades destaquen l’espectacle Identitantas; els concerts a càrrec de Set de Rumba, Los Ins, Motius Quintet Jazz, Miss Octubre o la Xarxa de Pianistes Vius; les actuacions musicals d’Àlex Català, la soprano Mònica Munyoz, Pau Mas i Clara Bocsh o els musicoterapeutes del Parc Sanitari i el cercle de percussió obert a la ciutadania.

El programa de Torrents d’Art, amb el suport de la Fundació Suñol i la Fundació Glòria Soler, neix l’any 2001 com una experiència col·laborativa amb el Museu de Sant Boi de Llobregat i s’impulsa amb la finalitat de crear un espai on l’art i la cultura esdevinguin un vehicle d’empoderament, convivència i superació dels estigmes vinculats, tradicionalment, a les persones amb problemes de salut mental.

Trobareu tota l’agenda d’activitats musicals en el següent enllaç.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search