Omplim espais amb música i emocions

 a Colabora - ActualitatColabora, Hospital de Sant Boi, SJD Hospital de Sant Boi, Solidaritat

 

  • Pianos Vius cedeix un piano vertical fruit d’una donació particular. Està instal·lat al vestíbul d’entrada principal de l’SJD Hospital de Sant Boi.
  • El piano està obert a tothom que tingui gust per la música i vulgui compartir i emocionar amb unes notes musicals els altres.
  • Està disponible de dilluns a diumenge, de 10 a 19 hores. També us podeu inscriure prèviament!

Els hospitals són un lloc on les emocions estan a flor de pell i on la música pot ajudar a canalitzar-les de la millor forma possible. Per aquest motiu, ja fa molts anys que el Parc Sanitari Sant Joan de Déu l’apropa a les persones que atén amb sessions de musicoteràpia, actuacions de la Coral del Parc, petits concerts a les unitats o celebrant el Dia de la Música

Ara és moment de fer un pas més gràcies a Pianos Vius, que ha cedit un piano fruit d’una donació particular de la Mercè Ibarz, que ens ha regalat el piano del seu meu marit, Lluís Pau i Vilà. Es tracta d’un piano vertical, de color fusta, marca Horugel, que ha quedat instal·lat al vestíbul d’entrada principal de l’SJD Hospital de Sant Boi.

El piano està disponible per a tothom que tingui algun coneixement musical: usuaris, professionals, voluntariat o persones externes que s’impliquin i vulguin gaudir i fer gaudir amb la música.

Vols venir a tocar? Està disponible de dilluns a diumenge, de 10 a 19 hores. També us podeu inscriure omplint un formulari que us entregaran al punt d’informació o enviant un correu electrònic a: parcsanitari.torrentsdart@sjd.es

Si ens contacteu, podrem anunciar prèviament la vostra actuació!

Pianos Vius

Pianos Vius és una associació cultural sense ànim de lucre creada amb l’objectiu de promoure la música en tots els seus àmbits i estils, i en particular l’ús del piano com a instrument per omplir espais públics de música i emocions. Pianos Vius no només col·labora amb els hospitals dotant-los d’un piano, també omplint-los de música gràcies a la xarxa de Pianistes Vius.

Per a més informació, podeu fer clic en el següent enllaç.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search