El Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi, un altre cop al costat de la Magic Line

 a Esdeveniments

La Magic Line és una mobilització ciutadana en forma de caminada solidària, organitzada per Sant Joan de Déu en favor de les persones en situació vulnerable.

És el tercer any que el Parc Sanitari Sant Joan de Déu forma part d’un tram de 30 km amb inici a Sant Boi de Llobregat. Les inscripcions disponibles, 1.300, estan gairebé exhaurides.

El pròxim diumenge 1 de març tindrà lloc la setena edició de la Magic Line Sant Joan de Déu. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu es converteix, de nou, en el punt d’inici d’un dels recorreguts, que consta de 30 quilòmetres i més d’un miler de participants. Com cada any, la inscripció és per equips d’entre 5 i 20 persones que es proposen un repte econòmic a aconseguir, abans de la caminada, amb centenars d’accions per tot el territori.

El tram de Sant Boi s’iniciarà dins el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, davant l’edifici Pujades. Els equips participants rebran un petit obsequi a mesura que vagin arribant i també podran gaudir d’un cafè hospitalari i de diverses botigues solidàries, on podran trobar productes específics de la Magic Line i altres d’artesanals elaborats per usuaris de salut mental. La sortida es farà de manera esglaonada durant 30 minuts i es dirigirà cap als dos turons inclosos al tram: la muntanya de Sant Ramon i el Parc de la Muntanyeta. Aquest últim emplaçament serà un altre dels punts neuràlgics de la caminada gràcies a l’animació d’un grup de batucada i de la Cabuda, la mascota del Parc Sanitari.

 

Un esdeveniment plenament consolidat al Parc Sanitari Sant Joan de Déu

La festa continuarà per diversos carrers de Sant Boi de Llobregat i passarà per la porta de l’escola de música municipal Blai Net, amb alumnes que animaran l’ambient tocant els seus instruments.

El tram de Sant Boi, liderat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, comptarà amb la col·laboració de nombroses persones voluntàries de la mateixa institució i també amb la implicació d’alumnes de 4t d’ESO de dos centres educatius de la ciutat: el Col·legi Sant Josep i l’IES Rubió i Ors. A més de l’Ajuntament de Sant Boi, altres entitats i agents socials de la ciutat se sumaran a la Magic Line, com el Club d’Atletisme de Sant Boi, el de Voleibol o el Museu de Sant Boi i les Termes Romanes, que obriran les portes el dia de la caminada i oferiran una entrada gratuïta duran el mes de març a totes les persones que acreditin la seva participació en la Magic.

El recorregut seguirà la llera del riu Llobregat: allà estarà el punt d’avituallament de la masia de Can Comas, on es repartirà fruita gentilesa d’Arcasa. Finalment, els participants entraran a Barcelona per l’Hospitalet de Llobregat, sumant-se així a la resta de milers de persones de la Magic Line.

 

Magic Line Sant Joan de Déu: transformació social gràcies a la solidaritat

En les sis edicions anteriors de la Magic Line han participat més de 60.000 persones dividides en 5.000 equips, s’ha recaptat més de 1.500.000 euros i s’han finançat 200 programes socials. Alguns d’aquests projectes es duen a terme al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, com ara campanyes de sensibilització sobre problemes de salut mental, de foment de les arts comunitàries com musicoteràpia o teatre, de promoció de l’esport inclusiu, programes de cobertura de necessitats bàsiques per a persones en situació de dependència i accions per pal·liar casos d’urgència social.

Amb aquesta nova acció el Parc Sanitari Sant Joan de Déu diu sí a la mobilització solidària i ciutadana a favor de les persones més vulnerables, i consolida Sant Boi de Llobregat com una ciutat saludable i sostenible.

Si us voleu inscriure o ampliar la informació podeu fer clic en aquest enllaç: www.magiclinesjd.org

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search