Participeu en la celebració dels 125 anys de l’arribada de Sant Joan de Déu a Sant Boi i dels deu anys del nou hospital de Sant Boi!

 a Esdeveniments

La institució ha programat un gruix d’activitats adreçades tant als professionals i al voluntariat com a la població general.

El dissabte 2 d’octubre el Parc Sanitari Sant Joan de Déu a Sant Boi obre portes per gaudir d’una jornada festiva per a petits i grans.

El 2020 van tenir lloc dues cites rellevants per al Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Magrat això, la pandèmia de la covid-19 va impedir celebrar aquestes dates assenyalades.

Enguany, commemorem, d’una banda, el 125è aniversari de l’arribada de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu a Sant Boi, una història marcada per canvis profunds en l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat, i, d’altra, també es compleix una dècada del nou Hospital de Sant Boi, un centre que va sorgir per donar resposta a les necessitats del territori, comunitari i altament resolutiu, que ofereix una atenció personalitzada, i que ha obtingut nombrosos reconeixements per la seva eficiència i qualitat assistencial.

Ja podeu consultar el calendari d’actes!

Amb totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries, ja ho tenim tot a punt per celebrar aquestes efemèrides. Aquest dimarts, 21 de setembre, es dona el tret de sortida a tot un seguit d’activitats per a professionals, voluntariat i la població general. Uns esdeveniments que s’allargaran fins al juny de 2022.

Us convidem a apuntar-vos als diversos actes, com ara taules rodones, cursos, eucaristies i trobades lúdiques, als quals podeu participar tant de manera presencial com virtual, sempre amb inscripció prèvia.

Podeu consultar totes les activitats programades i inscriure-us-hi fent clic en aquest calendari.

Dissabte 2 d’octubre: una festa per a tota la família

Una de les cites més destacades dels actes programats és una jornada festiva adreçada a petits i grans, que tindrà lloc al recinte de Sant Boi de Llobregat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, i de la qual podreu gaudir inscrivint-vos-hi prèviament.

La jornada s’obrirà a les 9 h amb la Cursa de l’Hospitalitat, un recorregut de 2,5 km obert a tothom a partir dels 14 anys. A continuació, a les 10 h, començarà una fira d’activitats i tallers especialment destinada a infants, amb què podran gaudir d’inflables infantils, manualitats, teatre inclusiu, activitats de fireta o un hort urbà. Tot amenitzat amb un grup de batucada.

El punt final a aquest dia de festa el posarà el conjunt musical Sisanna, que oferirà un concert a les 12.30 h.

Ja us hi podeu inscriure!

Si voleu gaudir d’aquesta jornada, cal que formalitzeu prèviament la vostra inscripció fent clic en aquest enllaç.

Pel que fa a la Cursa de l’Hospitalitat, pròximament us compartirem informació específica de com podeu inscriure-us-hi.

Comptem amb vosaltres, us hi esperem!

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search