Preinscripcions obertes per a la VII Jornada de la Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari SJD

 a Jornades, Salut mental

Amb l’objectiu de garantir representativitat de tots els territoris i serveis, caldrà esperar la confirmació de la plaça un cop realitzada la preinscripció, fins al 3 de desembre

S’hi presentaran un total de 33 experiències i es dedicarà un espai per al foment del networking

També s’exposaran digitalment pòsters de treballs presentats al llarg del 2023

El pròxim 15 de desembre el Parc Sanitari Sant Joan de Déu celebrarà la VII Jornada assistencial de la Xarxa de Salut Mental amb el lema “Compartim experiències per crear futur”, a l’Auditori del Centre Social de 8.30 h a 14.30 h, en format híbrid.

El format de la jornada consta de la presentació de càpsules de curta durada amb les que professionals vinculats a la SJD Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari compartiran iniciatives, accions clíniques, organitzatives, de recerca o d’intervenció comunitària, entre d’altres, dutes a terme en els serveis el darrer any. Aquest any s’hi presenten un total de 33 experiències i també hi participaran professionals d’altres àmbits del Parc i entitats del territori.

Com a novetat, aquest any s’exposaran digitalment pòsters de treballs presentats al llarg del 2023 en dues pantalles al vestíbul de l’auditori durant tota la jornada.

Així mateix, es facilitarà una pausa de llarga durada amb la voluntat de facilitar un espai de conversa i networking entre professionals.

Preinscripcions per a la modalitat presencial

Amb l’objectiu de garantir una representativitat de tots els territoris i serveis, enguany caldrà formalitzar una preinscripció per a l’assistència presencial fins al 3 de desembre. Un cop completada la preinscripció, en uns dies rebreu la confirmació per email. Si es completa l’aforament i finalment no obteniu una plaça presencial, us podreu inscriure a la modalitat online [els ponents no s’han d’inscriure, ja tenen plaça reservada].

Per seguir la jornada online, podeu fer la inscripció i reserva de plaça directa en aquest enllaç.

Trobareu el programa i l’accés a les inscripcions en aquest enllaç.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search