Primera edició de la Jornada de Tècnics en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI)

 a infermeria, Jornades, Uncategorized

Amb la realització d’aquesta jornada la Direcció d’Infermeria vol reconèixer i fer més visible la tasca diària d’aquest col·lectiu de professionals que treballa en els tres àmbits de la nostra institució.

L’accés a la jornada, tant en modalitat presencial com online, requereix la inscripció prèvia.

El pròxim 8 de juny tindrà lloc la primera edició de la Jornada de Tècnics en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI), sota el lema ‘Junts en la cura’. La jornada, que es desenvoluparà en format híbrid, es podrà seguir de manera presencial a l’auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. De 9 a 14 hores diversos professionals de diferents centres reflexionaran en format taula rodona sobre temes clau per a la professió com l’evolució del model assistencial, la humanització en la cura dels altres i l’aplicació del lideratge clínic amb i per a la persona atesa.

El col·lectiu TCAI és una peça clau per garantir una major qualitat de vida i una millor qualitat assistencial a totes les persones ateses a centres assistencials. Són professionals que viuen en primera persona les malalties i la cura de les persones, fent-les sentir acompanyades i segures durant tota la seva estada hospitalària.

Actualment, el model assistencial es troba en un moment de canvi que requereix la revisió de rols i la suma del treball en equip per aconseguir una atenció integrada i contínua en què tothom aporti valor. En aquest context, dedicarem un matí a abordar totes aquestes qüestions, exposades a través de diversos professionals del col·lectiu de Tècnics de Cures Auxiliars d’Infermeria.

Per accedir a la jornada caldrà inscriure’s prèviament en qualsevol de les dues modalitats:

A través dels següents enllaços podeu consultar el programa digital complet en català i castellà.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search