Professionals de l’àrea obstètrica de l’Hospital General, premiades

 a Institució
Els passats 6,7 i 8 de juny, Saragossa va acollir el XVI Congrés Nacional de l’Associació Espanyola de Llevadores sota el lema &quotPerquè la salut de la dona està a les teves mans&quot.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu no podia faltar a aquesta cita i un grup de professionals de l’àrea obstètrica de l’Hospital General va estar-hi present. L’experiència no ha pogut ser més positiva i es que van endur-se el 1r Premi a la Millor Comunicació Pòster pel treball titulat &quotAsistencia en macrosomas en 2012&quot i realitzat per Leire Diener, Jacqueline Cevallos, Pilar Ponce, Eva Jové, llevadores i Elena Reus, ginecòloga. Les encarregades de portar a terme la presentació durant la celebració del congrés i recollir el premi van ser Leire Diener, Pilar Ponce i Eva Jové.
El XVI Congrés Nacional de l’Associació Espanyola de Llevadores s’ha consagrat com un punt de trobada entre professionals de l’àmbit obstètric amb l’intenció de compartir experiències per poder millorar l’atenció que s’ofereix des d’aquest camp. El gran repte, doncs, és mantenir viva aquesta professió i aconseguir, entre tots, establir les línies d’evolució necessàries per adaptar-se a les realitats de cada societat.
Des d’aquestes línies, volem felicitar als professionals de l’àrea obstètrica de l’Hospital General del Parc Sanitari per la seva feina i per aquest reconeixement!!
Per més informació respecte el XVI Congrés Nacional de l’Associació Espanyola de Llevadores, podeu fer clic aquí
Per més informació respecte l’Associació Espanyola de Llevadores, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search