Salut Mental Catalunya entra al Comitè de Direcció de la Xarxa TECSAM

 a Institució, Salut mental

La Xarxa TECSAM, coordinada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, completa així la seva composició incloent la veu de les persones i familiars amb experiència pròpia en salut mental

 

Xavier Trabado, com a titular, i Ángel Urbina, com a suplent, seran els representants de Salut Mental Catalunya en l’òrgan directiu de la xarxa TECSAM. El primer és també membre de la Junta de la Federació SMC i ha estat president de la Federació Salut Mental de Catalunya entre el 2006 i el 2016 i de la Fundació Salut Mental Catalunya entre el 2007 i el 2016. El segon, per la seva part, és actualment vicepresident de la Federació SMC, president de l’Associació La Muralla de Tarragona i activista contra l’estigma d’Obertament.

L’adhesió de representants de les persones a l’òrgan directiu de la Xarxa TECSAM suposa l’acompliment d’una fita de l’entitat, ja que assegura  la representació i veu en la presa de decisions de l’ens de les persones amb problemes de salut mental.

Comitè de Direcció de la Xarxa TECSAM

Aquest òrgan directiu s’encarrega, entre altres assumptes, de revisar i aprovar l’estratègia de la Xarxa (que s’està ultimant) i fer seguiment de l’execució del Programa d’actuacions, objectius assolits i indicadors d’activitat.

Desprès d’aquest últim nomenament, el Comitè de Direcció de la Xarxa TECSAM queda finalment constituït i està format pels següents membres:

Presidència: Josep Maria Haro Abad

Parc Sanitari Sant Joan de Déu – Fundació Sant Joan de Déu

Coordinació: Judit López Luque, Iris Mauricio Arribas

En representació d’hospitals:

  • Juan Vicente Luciano

Parc Sanitari Sant Joan de Déu – Fundació Sant Joan de Déu

  • Carles Soriano

Institut d’Investigació Biomèdica, IDIBELL

  • Ramos Quiroga

Vall d’Hebrón Institut de Recerca, VHIR

  • Iluminada Corripio

Fundació Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, IR-HSCSP

En representació d’universitats:

  • Sergio Escalera

Universitat de Barcelona, UB

En representació de centres de recerca:

  • Paul Verschure

Institut de Bioenginyeria de Catalunya, IBEC

En representació del moviment associatiu de persones amb problemes de salut mental i les seves famílies:

  • Xavier Trabado i Ángel Urbina (titular i suplent)

Federació Salut Mental Catalunya

Partner de la Xarxa TECSAM:

  • Marta Sánchez

Clúster de Salut Mental Catalunya

 

Salut Mental Catalunya

Salut Mental Catalunya és un moviment social de representació, atenció i suport a les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies. Fa 25 anys que potencia el model d’atenció comunitària i defensa els seus drets per avançar cap a una societat més inclusiva i que garanteixi la igualtat d’oportunitats.

Xarxa d’Innovació de Noves Tecnologies Sanitàries en Salut Mental

La xarxa TECSAM, formada per 29 grups pertanyents a 18 institucions de l’entorn de la recerca en malalties de salut mental i tecnologies sanitàries a Catalunya, agrupa més de 284 professionals i compta amb la participació d’associacions de persones amb problemes de salut mental i les seves famílies i el suport, com a entitat adherida, del Clúster de Salut Mental.

El projecte està finançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional. Per a més informació podeu fer clic aquí

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search