Simulació d’exercici correu Phishing organitzada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Si has arribat aquí, has estat víctima d’un correu “phishing” on han suplantat la identitat d’una altra persona o empresa per demanar-te informació personal o executar codi maliciós que posi en perill la seguretat de les teves dades i/o les del Parc Sanitari. 
 
Tot seguit, adjuntem algunes recomanacions per evitar aquesta situació:
  1. El correu phishing sempre espera alguna acció per part del destinatari, com ara omplir un formulari o fer clic a un enllaç (link)
  2. Analitza el nom del remitent de correu i mira si és de la teva confiança, tot i que això es pot falsificar
  3. Revisa la composició del missatge (redacció deficient, faltes d’ortografia, idioma no habitual del remitent)
  4. Si reps un link, situa el cursor damunt i veuràs al peu del navegador l’adreça Internet on apunta. Aquesta mostrarà que et volen dirigir a un lloc que no té res a veure amb la identitat del remitent.
  5. Mai facilitis la teva paraula de pas ni altres dades confidencials si no estàs completament segur de l’origen de la sol·licitud i de la necessitat de facilitar aquest tipus de dades. Comprova per un altre mitjà de comunicació la necessitat.

Davant de qualsevol sospita, no donis cap dada personal, no facis clic a cap enllaç i reenvia el correu al Centre d’Atenció a l’Usuari (ParcSanitari.cau@sjd.es) perquè facin una anàlisi més detallada. Gràcies. 

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search