SOM Salut Mental 360 tracta la soledat en el seu segon webinar

 a Salut mental

“Acompanyant la soledat” s’engloba dins el cicle de continguts que la plataforma ha preparat sobre l’impacte de la covid-19 en el benestar de la població.

 

Després de l’èxit del primer webinar sobre “El dret a acomiadar-se”, la plataforma Som Salut Mental 360 ja té a punt el segon webinar que porta com a títol “Acompanyant la soledat” i que s’enmarca dins d’una sèrie de webinars sobre salut mental i covid-19, organitzats pels centres de Sant Joan de Déu i amb el qual es pretén analitzar els efectes de la pandèmia sobre la salut mental de la població.

En aquest cas, l’objectiu és reflexionar sobre la soledat en les persones grans, una circumstància que s’ha vist agreujada arran de la crisi sanitària i les diferents fases de confinament que s’han dut a terme, tant en domicilis com en institucions.

 

“Acompanyant la soledat” tindrà lloc el proper dimarts 21 de juliol a les 18h de la tarda i comptarà amb la participació de: Gabriela Estropa de Brualla, integradora social i voluntària d’Amics de la Gent Gran de Girona, Pilar Soleto Garcia, treballadora social de la Fundació Privada Nostra Senyora dels Àngels, Jordi Ramon Rizo, especialista en salut mental i infermer del CSMA de Cornellà de Llobregat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, i amb la col.laboració de María Alcañiz Domínguez, infermera de Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris. Aquest webinar estarà moderat per Isabel Grimal Melendo, directora d’infermeria del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

L’esdeveniment es farà  a través de la plataforma Zoom i per participar, cadrà que us incriviu de manera gratuïta (i abans de les 16h del 21 de juliol)  en aquest enllaç: https://forms.gle/UwtDtaW8wTccTKAs6

Un cop inscrits, rebreu la vostra confirmació per accedir al webinar. En cas contrari, reviseu que el missatge no hagi entrat al correu brossa.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search