Tauletes i ordinadors per a persones ateses al Parc Sanitari Sant Joan de Déu gràcies a Vueling

 a Projectes

L’aerolínia ha donat 65 dispositius a l’Obra Social Sant Joan de Déu perquè en puguin fer ús persones en situació de vulnerabilitat.

Pel que fa al Parc Sanitari Sanitari Sant Joan de Déu, aquests dispositius facilitaran la comunicació a persones amb trastorn mental i als pacients que estan en aïllament arran de la covid-19.

Des que va començar la crisi del coronavirus, s’han multiplicat les mostres de solidaritat per part d’empreses, entitats i particulars amb el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Són moltes les organitzacions que demostren el seu compromís social i, amb la seva col·laboració desinteressada, contribueixen a superar la situació de pandèmia.

Una de les darreres donacions que ha rebut el Parc Sanitari han estat tauletes i ordinadors per part de la companyia Vueling, que es destinaran a persones amb problemes de salut mental i a pacients amb covid-19 que estan en aïllament.

L’aerolínia, amb seu a Barcelona, s’ha sumat a la campanya “Les cares de la vulnerabilitat”, que l’Obra Social Sant Joan de Déu ha impulsat per ajudar les persones que es troben en situacions de vulnerabilitat. En el marc d’aquesta iniciativa, representants de l’empresa Vueling van visitar divendres passat, 17 d’abril, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi de Llobregat) i van entregar aquests dispositius electrònics, que facilitaran a les persones ateses l’accés telemàtic al lleure, la formació i la interacció amb el seu entorn més pròxim.

D’altra banda, altres centres de Sant Joan de Déu també rebran aquests materials, com és el cas de la Fundació Germà Tomàs Canet de Manresa, on se’n beneficiaran famílies refugiades, i Sant Joan de Déu Serveis Socials de Palma de Mallorca i València, on en faran ús persones sense llar.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search