Torna el Pessebre Vivent de Sant Boi als jardins del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Esdeveniments

Es podrà visitar durant aquest cap de setmana, els dies 14 i 15 de desembre, d’11 a 14.30 h i de 16 a 20 h, amb entrada gratuïta.

200 veïns de la ciutat de Sant Boi participen en aquesta cita nadalenca, un esdeveniment de referència per a la localitat i els pobles del voltant.

Els pròxims dies 14 i 15 de desembre el recinte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà una iniciativa que reflecteix l’arrelament del teixit comunitari al municipi de Sant Boi de Llobregat: el Pessebre Vivent de Ciutat Cooperativa i Molí Nou.

El pessebre, que va néixer l’any 2009 a iniciativa de la Comissió de Festes dels barris de Ciutat Cooperativa i Molí Nou de Sant Boi en el marc de les activitats de Nadal, se celebra des del 2012 als jardins del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi.

Després d’una dècada, aquesta cita nadalenca ha esdevingut un projecte de referència consolidat, que abasta tota la vila Sant Boi i els pobles de la rodalia. El pessebre, amb demostracions d’oficis tradicionals i tallers familiars, compta amb la col·laboració d’unes 200 persones del veïnat santboià que, a títol particular o en representació de diferents associacions, comerços i centres educatius, col·laboren en els preparatius, cedeixen animals vius o canten nadales, fet que el converteix en un acte de participació comunitària amb dimensió de ciutat.

Així, els jardins del recinte del Parc Sanitari, a tocar de la gruta gaudiniana de principis del S.XX, acolliran escenes com el naixement del nen Jesús o l’arribada dels Reis Mags d’Orient.

També hi haurà espai per gaudir d’una xocolata calenta, adquirir productes artesanals en una paradeta a càrrec de la Clínica Sant Carles del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, escriure en un llibre de signatures, gaudir de la música o fer-se amb alguns obsequis solidaris de Sant Joan de Déu per regalar en aquestes dates nadalenques que s’aproximen.

El pessebre vivent es podrà visitar durant tot aquest cap de setmana, d’11 a 14.30 h i de 16 a 20 h, amb entrada gratuïta.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search