Torna el ritme, l’art i la cultura per commemorar el Dia de la Música

 a Dia Mundial

A través de la iniciativa Omplim el Parc de Música, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu se suma a la celebració d’aquesta efemèride.

Durant tot el mes de juny es realitzaran diferents activitats musicals dirigides, principalment, als usuaris i professionals de la institució.

D’origen francès, el Dia de la Música és una celebració que es commemora el 21 de juny a diversos països de la Unió Europea, coincidint amb l’inici de l’estiu. L’objectiu d’aquesta jornada és promoure la música, ja sigui a través de músics aficionats que, voluntàriament, vulguin mostrar la seva música als carrers, o a través de l’organització de concerts gratuïts, que puguin arribar a qualsevol tipus de públic.

Omplim el Parc de Música

Coincidint amb aquesta efemèride neix Omplim el Parc de Música, una iniciativa impulsada per Torrents d’Art, el programa d’art i comunitat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, juntament amb el servei de musicoterapeutes de l’organització. Aquesta cita anual té com a objectiu afavorir la integració de les persones en situació de vulnerabilitat a través de l’expressió artística i de la cultura.

Des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’han programat diverses activitats durant el mes de juny, adreçades principalment a les persones ateses i al conjunt de professionals de la institució. Entre les activitats programades destaquen els cercles de percussió oberts a la ciutadania; els concerts a càrrec de la Coral Apropa Cultura; les actuacions musicals d’Àlex Català, Pau Mas o els musicoterapeutes del Parc Sanitari o la visita al Museu de la Música.

El programa de Torrents d’Art, recolzat per la Fundació Suñol i la Fundació Glòria Soler, neix l’any 2001 com una experiència col·laborativa amb el Museu de Sant Boi de Llobregat i s’impulsa per facilitar la integració i la lluita contra l’estigma de persones amb problemes de salut mental a través de l’art i la cultura

Trobareu tota l’agenda d’activitats musicals en el següent enllaç.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search