Torna la jornada anual de portes obertes per a futurs residents MIR, PIR i IIR

 a Docència, Esdeveniments

La jornada serà virtual i es podrà seguir per streaming a través de Zoom, el 29 de març.

En aquesta sessió es donarà a conèixer l’oferta formativa del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de la mà d’actuals residents i tutors.

El pròxim dimarts 29 de març, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu oferirà, en format virtual, la Jornada anual de Portes Obertes als futurs residents MIR, PIR i IIR que han d’escollir l’especialitat i el centre de formació per als pròxims anys.

La jornada començarà a les 14 h amb la benvinguda del Dr. Enric Vicens, cap d’Estudis i coordinador de Docència, que explicarà l’oferta formativa de l’organització. Tot seguit, diversos residents i tutors, distribuïts per grups d’especialitats en diferents sales virtuals, resoldran dubtes i compartiran les seves experiències i coneixements adquirits durant l’estada en diverses àrees assistencials: Geriatria, Ginecologia i Obstetrícia, Medicina Interna, Psiquiatria, Psicologia Clínica, Infermeria Geriàtrica, Infermeria Obstètrica i Ginecològica i Infermeria en Salut Mental.

Aquesta trobada de caràcter anual permet donar a conèixer el Parc Sanitari Sant Joan de Déu com una institució que fomenta una docència de qualitat, tant en l’àmbit de la formació de Grau com en l’acreditada especialitzada.

Podeu accedir al programa de la Jornada de Portes Obertes fent clic a aquest enllaç.

Aquells futurs residents que vulguin visitar les instal·lacions, hauran de concertar una cita prèviament enviant un correu a parcsanitari.docencia@sjd.es.

Per a més informació i dubtes, contactar amb el telèfon 93 600 26 72.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search