Torna la solidaritat de la Magic Line SJD!

 a Esdeveniments, Esport i salut

Ja estan obertes les inscripcions a aquesta emblemàtica mobilització ciutadana en forma de caminada.

Aquesta edició té tres rutes a Sant Boi de Llobregat promogudes pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

El pròxim diumenge 20 de març tindrà lloc la Magic Line SJD, la caminada que, des de l’any 2014, congrega milers de ciutadans i ciutadanes en favor d’impulsar projectes solidaris dels centres de Sant Joan de Déu.

Aquest any, sota el lema “Som el que compartim” equips d’entre 4 i 20 persones podran participar en diversos recorreguts, entre els quals hi ha tres a Sant Boi promoguts pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu: Sant Boi panoràmic, Sant Boi: Gaudí en família i La Ruta de l’Hospitalitat.

Una edició amb novetats 

Una de les novetats d’enguany és que la Magic Line SJD se celebrarà el mateix dia a Barcelona, Madrid, Mallorca, Lleida, Manresa i altres territoris que hi vulguin participar. A més, aquest 2022 tornen els equips més nombrosos, que podran promoure accions com ara tornejos, esmorzars o petits mercats, amb l’objectiu d’assolir reptes solidaris.

D’altra banda, la Magic Line SJD serà molt més que una marxa popular: esdevindrà una festa solidària amb animacions en diverses zones dels recorreguts, a part de disposar de punts de control, avituallament i la presència del voluntariat de l’organització.

Rutes a mida per a cada equip

Aquest 2022, a més d’optar a fer les rutes previstes, també hi haurà la possibilitat de plantejar un recorregut propi, triat per cada equip. Per fer-ho, en la inscripció cal indicar el nombre màxim de participants, emplenar la fitxa descriptiva amb alguna foto, mapa i indicacions de la ruta, i aquesta es publicarà al web de la Magic Line SJD.

Com us hi podeu inscriure?

Les inscripcions ja estan obertes al web de la Magic Line SJD.

On es destinaran els fons recaptats?

Tota la solidaritat rebuda en aquesta iniciativa contribuirà a fer realitat programes socials per tenir cura de persones en situació de vulnerabilitat.

Des de 2014, la Magic Line SJD ha destinat més d’1.800.000 euros a finançar projectes de suport per a infants, adults i persones grans ateses als centres de Sant Joan de Déu i a entitats col·laboradores.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search