Tres professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu presenten els seus llibres

 a Institució

En el marc de la celebració dels 125 anys de Sant Joan de Déu a Sant Boi i els 10 anys del nou Hospital de Sant Boi, el pròxim dimarts 5 d’octubre, de 12 a 13.30 hores l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà la presentació de tres llibres escrits per professionals de la institució.

L’acte, moderat pel Germà Ramón Martín, comptarà amb la participació dels autors:

  • Dr. Manel Bergadà Salvador, “Pujadas i el manicomi de Sant Boi”

Aquest llibre no es pot considerar una història de la psiquiatria del sanatori de Sant Boi, només vol reflectir els avatars d’aquest centre i dels seus protagonistes des de la seva fundació.

  • Dr. Carles Paytubi Garí, “El Misterio del Pergamino Florentino”

Una novel·la ambientada a la Florència del segle XIII i que comença quan el Pare Poggibonsi, guia espiritual, troba un misteriós pergamí que anirà passant de mà en mà fins al segle XX, moment en què el seu contingut serà revelat al món.

  • Dr. José Saavedra López “Incidència de la Guerra Civil Espanyola (1936-1939) en la població interna de l’Hospital Psiquiàtric de Sant Boi (homes)”

Aquest escrit, redactat juntament amb Jordi Saborit Pascual, recull una breu biografia del fundador de l’Hospital Psiquiàtric de Sant Boi i una descripció de la història del centre fins als dies de la Guerra Civil.

 

Aquesta activitat tindrà format híbrid, virtual i presencial, i en ambdós casos és necessari formalitzar-ne la inscripció prèviament:

  • Per assistir presencialment a l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari podeu fer clic en el següent enllaç.

Recordeu mantenir la distància de seguretat, fer ús de la mascareta i mantenir una bona higiene de mans.

 

Podeu consultar el calendari d’activitats programades amb motiu dels 125 anys de la Xarxa de Salut Mental i els 10 anys del nou Hospital de Sant Boi aquí.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search