Us acompanyem en l’aventura de ser mares i pares!

 a Institució

 

  • Ja podeu fer la vostra inscripció a l’Escola de Mares i Pares, a través del web i de l’App del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 

Tenir un nadó sempre és una responsabilitat per qualsevol persona o parella que hagi pres aquesta decisió, i alhora, tot un repte que genera un cert neguit als pares i mares que s’inicien en aquesta nova experiència vital.

Des del primer moment, s’obren un ventall de preguntes a les quals no estaven acostumats a enfrontar-s’hi i una sèrie de reflexions que fins aleshores, no estaven avesats a compartir: Com serà el meu part? Quins professionals m’atendran? Podrà ser-hi la meva parella? Són qüestions recurrents en els pensaments dels pares i mares primerencs.

És per aquest motiu, que des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, es va decidir fa uns anys, acompanyar els pares i mares en aquesta nova aventura, a través del projecte l’Escola de Mares i Pares.

Una iniciativa que va ser impulsada pels professionals del Àrea materno-infantil de l’Hospital de Sant Boi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, amb la finalitat d’oferir un espai d’informació i interacció amb els futurs pares i mares, i que es va convertir en l’embrió d’altres propostes que van néixer, estimulades per la bona acollida de les famílies i la necessitat de donar resposta als dubtes que anaven sorgint al voltant del procés d’embaràs, el part i els primers dies de vida del nadó

 

Propostes per acompanyar a les famílies com el “Taller d’alletament” o “Tenir un fill al Parc”

En aquest sentit, des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’han posat en marxa propostes com el “Taller d’alletament” enfocat a crear un espai d’aprenentatge per donar suport a les mares lactants o el programa “Tenir un fill al Parc Sanitari Sant Joan de Déu”, on es dona una informació detallada de tot el que significa tenir un nadó al centre, amb l’objectiu que aquesta experiència es desenvolupi d’acord amb les seves expectatives, i de la manera més adequada possible.

És per aquest motiu que, si voleu assistir a una sessió informativa del programa “Tenir un fill al Parc Sanitari” o apuntar-vos al taller d’alletament, teniu a la vostra disposició un formulari que podreu omplir de manera senzilla, entrant a la pàgina principal del lloc web del centre o a través de l’APP de la institució.

Només cal que aneu a Tràmits en línia i allà seleccioneu “Inscripcions a l’Escola de Mares i Pares”.

Alhora, si voleu conèixer totes les iniciatives engegades al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, al voltant de la maternitat, teniu a la vostra disposició el llibret “Tenir un fill al Parc Sanitari Sant Joan de Déu”; si el voleu consultar podeu fer clic aquí.

 

 

 

 

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search