V Curs Interactiu: Actualització en limfomes

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu estarà present al V Curs Interactiu: Actualització en limfomes de la mà del Dr. Germán Las Heras, Cap d’Hematologia de l’Hospital General del Parc Sanitari, que serà l’encarregat de dirigir el Bloc 7 que girarà entorn el Tractament de Suport dels pacients afectes de linfomes que reben quimioteràpia.
 
En aquest V curs de limfomes es tractarà, d´una manera pràctica i funcional, els últims avanços en el diagnòstic, pronòstic i tractament dels limfomes més prevalents. Per poder fer-ho, un grup d´experts nacionals intercanviaran experiències amb els metges assistents amb un sistema interactiu de votacions i repasaran amb l´audiència els principals avenços diagnòstics, la seva importància pronostica i els últims abodatges terapèutics basats en els protocols clínics dels principals grups cooperatius de l’estat espanyol que aborden la patologia limfoide.
 
Es un curs dirigit a especialistes i residents d´últims anys d´Hematologia i Hemoteràpia. Per a formalitzar la inscripció es pot contactar amb Cristina Entrala Cerezo de la Unitat d´Hematología de Jansen (centrala@its.jnj.com
 
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search