10 anys d’integració, solidaritat i esportivitat

 a Institució
“És una cita anual que no em perdo mai”. “He participat en gairebé totes les edicions i em feia especial il·lusió estar present aquest any”. “Aquest Cros m’agrada pel gran ambient que es viu entre tots els assistents”. Així és com algun dels participants del 10è Cros Solidari per la Salut Mental definien la seva participació en la prova disputada el passat 18 d’octubre al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat.
I es que sembla que va ser ahir però el Cros Solidari per la Salud Mental organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Atletisme Sant Boi i Ajuntament de la localitat ha celebrat ja el seu desè aniversari. Una cita anual que reuneix a la ciutadania, tant de Sant Boi com de les localitats properes, per poder gaudir d’una jornada esportiva, solidària i lúdica i on es fomenten valors tan positius com la convivència entre tot tipus de persones.
Un cop més, els gran protagonistes de la jornada van ser els corredors i corredores de l’Open de Salut Mental. Óscar García, Israel López i José Mañas els tres del Parc Sanitari, foren els guanyadors en categoria masculina. Ana Moreno, Laia Fabra i Carmen Gómez del Parc Sanitari i el Club Atletismo Sant Just, van imposar-se en categoria femenina. Respecte a la classificació general de l’Open Popular, Carles Lladó, Carles Montllor i David Gil van ser els  guanyadors en categoria masculina mentre que en la femenina s’imposaren Marina González, Rocio Seco i Paula López.
Per conèixer la classificació sencera del 10è Cros Solidari, podeu fer clic aquí
Des d’aquestes línies, volem agrair a totes aquelles persones que, al llarg d’aquests 10 anys, han col·laborat i han posat el seu granet de sorra per poder celebrar el Cros Solidari per la Salut Mental. Corredors, col·laboradors, voluntaris, organitzadors, assistents… Sense cap de vosaltres aquest cros no seria possible. Gràcies a tots!
Veure vídeo del 10è Cros Solidari per la Salut Mental, fent clic aquí
Vols veure el reportatge fotogràfic?
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search