1ª Sessió de l’Escola de Cuidadors

 a Institució
 L’Escola de Cuidadors del Parc Sanitari Sant Joan de Déu és un espai de participació en el que els professionals i cuidadors interactuen, trobant un punt d’intercanvi d’experiències i de reflexió.
La primera sessió de l’”Escola de Cuidadors, maneig de persones amb demència”, va portar-se a terme el passat dia 1 de juliol a les 9.30 hores a la Sala d’Actes de l’Hospital General.
En aquesta trobada, la malaltia de l’Alzheimer va ser la gran protagonista donat que és una malaltia que té un gran impacte a la nostra societat, que genera una gran discapacitat i dependència i on el tractament ha d’estar fonamentat en el recolzament al pacient, però també al cuidador.
La informació sobre els símptomes, l’evolució de la malaltia i el seu maneig són fonamentals per a que el cuidador pugui portar a terme la seva tasca en les diferents fases del procés.
La convocatòria de la primera sessió de “L’Escola de Cuidadors” va ser tot un èxit i va deixar satisfets tant als professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu que van impartir la sessió com a les persones assistents.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search