1r concert de “L’Estiu sona al Parc”

 a Institució
“L’Estiu sona el Parc” és una activitat emmarcada dins el projecte “Trenquem barreres, obrim el Parc” amb el que és pretén obrir el recinte a tota la ciutadania per tal d’aconseguir una sana convivència entre els usuaris i la resta de la població.
El tret de sortida a “L’Estiu sona al Parc” va produir-se dijous 30 de juny amb l’actuació en directe del grup Guisante de Mariposa als jardins de les moreres del Parc Sanitari, darrera de la Cripta.
Guisante de Mariposa és un grup format per Robert Santamaría, Sonia Mata, Carles Martín, Josue Febles i Marc Forteza. Es tracta d’un grup de pop-folk amb tocs de flamenc i alguna pinzellada india.
Els usuaris no es van voler perdre aquest concert que va començar a les 17.40 hores i van gaudir i ballar durant tot el concert. Cal explicar que, minuts abans d’aquesta actuació, Guisante de Mariposa va portar a terme un contacte més proper amb els usuaris de la Clínica Montserrat.
Des d’aquí volem agrair la col·laboració desinteressada de Guisante de Mariposa.
“L’Estiu sona al Parc” continuarà endavant en les properes setmanes. El proper concert serà dijous 7 de juliol a les 18 hores a l’Auditori del Centre Social.
Us hi esperem a tots!!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search