El Parc Sanitari Sant Joan de Déu rep el segon Premi a la Millor Comunicació en la XXI Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial

 a Esdeveniments, Institució

El treball guardonat, “Creació d’una eina de suport a la gestió clínica diària d’un servei d’urgències”, té per objectiu optimitzar l’eficiència d’aquest àmbit de l’Hospital General.

El projecte premiat se centra a desenvolupar millores específiques al Servei d’Urgències de l’Hospital General, a través d’un quadre d’ocupació automatitzat i d’accés senzill. Aquesta eina conté la informació necessària perquè les persones responsables del servei i la Direcció General de l’Hospital General puguin dur a terme una gestió eficaç, així com monitorar els canvis establerts arran de projectes de millora.

Els professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu encarregats del treball “Creació d’una eina de suport a la gestió clínica diària d’un servei d’urgències” són Susana Álvarez, Yolanda García, Luís Lores, Raquel Fabregat, Francisco Mochón i Cristina García, els quals s’han endut el segon Premi a la Millor Comunicació en la XXI Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial.

La creació i implementació d’aquest projecte, que es troba en una fase inicial, ha permès millores pel que fa a conèixer la situació dels pacients i facilitar les tasques de gestió als comandaments del Servei d’Urgències i a la Direcció de l’Hospital General.

XXI Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial

La XXI Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial, que va tenir lloc el 13 de juny a l’Auditori de la Universitat de Lleida, va versar sobre la importància d’informar i implicar la ciutadania a l’hora de millorar la qualitat assistencial, i va comptar amb la presència d’un centenar d’assistents.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search