21 de setembre – Dia Mundial de l’Alzheimer

 a Institució
El proper 21 de setembre es commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, fidel al seu compromís amb les persones més vulnerables de la societat, participa activament en les accions organitzades per l’Ajuntament de Sant Boi entorn aquesta fita.
Dilluns 16 de setembre, s’inaugura a l’Hospital General (planta 4, davant l’Espai de Silenci) la exposició &quotCom una vida sencera que s’apaga… Apropa’t per sentir-la&quot de Cristina Terrés Hermosilla.
Aquesta exposició mostra la vessant més personal de l’artista i es que sorgeix arran la convivència amb el seu avi, malalt d’Alzheimer. Mostra el dia a dia de la malaltia des d’un punt de vista proper, subtil i real, sense dramatismes.
La inauguració es portarà a terme a partir de les 9.30 hores i comptarà amb la presència de l’Il·lustríssim Sr. Jaume Bosch, Alcalde de Sant Boi de Llobregat, i representants de la Direcció del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Us esperem en aquesta inauguració! Dilluns 16 de setembre a les 9.30 hores!!
Aquesta, però, no serà l’única acció per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer. El proper 26 de setembre Can Massallera acollirà la trobada &quotUna mirada multidisciplinar de la malaltia d’Alzheimer&quot, on participaran el Dr. Bernabé Robles, Cap del Servei de Neurologia de l’Hospital General, amb la conferència &quotLes persones i la malaltia d’Alzheimer&quot i el Dr. Antonio Callen, Neuròleg, i que presentarà l’Escola de Cuidadors que es porta a terme a la nostra Institució.
Si voleu conèixer de primera mà totes les accions que es portaran a terme per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search