26ª Cursa Popular vila de Sant Boi

 a Institució
Sota el lema “Trenquem Barreres”, l’edició de la Cursa Popular vila de Sant Boi d’aquest any pretén ser una cita esportiva i solidària que serveixi com a exemple d’integració social. Per aquest motiu, la col·laboració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu és fonamental.
I es que, la novetat d’enguany és un gest que encara pretén fer més visible el fet que l’esport és patrimoni de totes i cadascuna de les persones de la nostra societat. Per això, l’itinerari de la modalitat de 10 km passarà per primera vegada per l’interior del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
La 26ª Cursa Popular vila de Sant Boi, que se celebrarà diumenge 27 de febrer, serà un dia on la convivència i la sana competitivitat fomentarà la integració de les persones, independentment del seu estat físic o mental, en la societat.
Cal destacar que “La Cabuda”, mascota que va néixer pel passat Cros Solidari per la Salut Mental, tornarà a ser protagonista d’un esdeveniment esportiu i es que animarà les diverses curses que es produiran al llarg del matí.
Per poder participar en la 26ª Cursa Popular vila de Sant Boi us podeu inscriure per internet, al poliesportiu La Parellada, Can Jordana, les botigues col·laboradores i al Club d’ Atletisme Sant Boi del 21 al 24 de febrer.
No podeu faltar!

Noticia publicada al Viure Sant Boi

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search