27ª Cursa Popular Vila de Sant Boi

 a Institució
La Cursa Popular Vila de Sant Boi, sota el lema “Trenquem barreres, obrim el Parc” que ja forma part d’aquesta cita esportiva, pretén ser un esdeveniment esportiu i solidari que serveixi com a exemple d’integració social. Per aquest motiu, la col·laboració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu és fonamental.
Ara fa un any, el Parc Sanitari va fer història obrint les seves portes, per primera vegada, a una cita esportiva com aquesta i, en l’edició d’enguany repetim.
La cursa serà el proper diumenge 18 de març.
 El corredors/res de la cursa Open Popular entraran al Parc per la porta provisional del Camí Vell de la Colònia i, desprès de recórrer els carrers del recinte, sortiran per la porta tècnica de Picasso. Abans de marxar, però, tindran a la seva disposició un punt d’avituallament.
La 27a Cursa Popular Vila de Sant Boi serà un dia on la convivència i la sana competitivitat fomentarà la integració de les persones, independentment del seu estat físic o mental, en la societat.
Cal destacar que la 27a Cursa Popular Vila de Sant Boi forma part de la Challenge Solidària. L’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, a través de la seva Obra Social, promou un circuit de curses per fomentar la solidaritat en el conjunt de la societat a través de l’atletisme popular i canalitzar-la al desenvolupament de projectes que ajuden a millorar les condicions de vida dels més desfavorits.
Les inscripcions es tancaran el diumenge 11 de març a les 20 hores o quan s’arribi a un total de 2000 corredors/res i les podeu formalitzar presencialment a les botigues col·laboradores (J’Arribu, Esports Atleta’s, ÀCCURA Sant Boi i ÀCCURA Gavà) o per Internet:
Per més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search