28 de març i 4 d’abril: Jornada de portes obertes per a futurs residents MIR, PIR i IIR

 a Docència, Esdeveniments

Aquest any es recupera la presencialitat i s’oferiran dues jornades, una en modalitat presencial i una segona virtual.

Els pròxims 28 de març i 4 d’abril, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu oferirà la jornada anual de portes obertes als futurs residents MIR, PIR i IIR que han d’escollir l’especialitat i el centre de formació per als pròxims anys. Després de dos anys amb sessions únicament telemàtiques, enguany es recupera la presencialitat amb una sessió al març i es conserva l’opció virtual amb una segona sessió informativa a l’abril.

La jornada presencial del 28 de març, que tindrà lloc a les sales Àgora 3 i 4 del SJD Hospital de Sant Boi, començarà a les 9 hores amb la benvinguda del Dr. Enric Vicens, cap d’Estudis i coordinador de Docència, que explicarà l’oferta formativa de l’organització. Tot seguit, actuals residents i tutors de Geriatria, Ginecologia i Obstetrícia, Medicina Interna, Psiquiatria, Psiquiatria Infantil i de l’Adolescència, Psicologia Clínica, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Infermeria Geriàtrica, Infermeria Obstètrica i Ginecològica, Infermeria en Salut Mental, Medicina Familiar i Comunitària, i Infermeria d’Atenció Primària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu resoldran dubtes i compartiran les seves experiències.

Aquells futurs residents que estiguin interessats en assistir a la jornada presencial hauran d’inscriure’s enviant un correu a parcsanitari.docencia@sjd.es. Per a més informació i dubtes podeu posar-vos en contacte amb la Unitat de Docència trucant al 93 600 26 72.

En el cas de la trobada virtual, prevista per al 4 d’abril, el format serà el mateix que el presencial, però l’inici serà a les 13 h. L’accés a aquesta sessió serà a través del següent enllaç a Zoom (ID 964 8691 5375) i els futurs residents s’organitzaran per grups d’especialitats.

Aquesta trobada de caràcter anual permet donar a conèixer el Parc Sanitari Sant Joan de Déu com una institució que fomenta una docència de qualitat, en l’àmbit de la formació especialitzada.

Fes un tastet del que t'hi trobaràs!

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search