28 de setembre: Jornada Internacional de Salut Mental de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu: ‘Vells problemes, noves solucions. Promovent la salut mental’

 a Institució

Actualment tot sembla indicar que és necessari realitzar un salt qualitatiu cap a un nou model d’atenció psiquiàtrica, psicològica i social en l’àmbit de la salut mental, atès que existeixen carències que situen a les persones amb problemes de salut mental en una posició de major exclusió i estigma.

Les circumstàncies actuals ens brinden un període on l’aposta per la salut mental suposa una oportunitat i, alhora, un repte que hem d’aprofitar, apostant per noves fórmules d’atenció que millorin la satisfacció d’usuaris i famílies, sempre alineades amb els valors de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.

Per aquest motiu us convidem a la Jornada Internacional de Salut Mental ‘Vells problemes. Noves Solucions. Promovent la Salut Mental’, que tindrà lloc a Barcelona el 28 de setembre de 2017 a l’Edifici Docent de Sant Joan de Déu (Esplugues de Llobregat).

En aquesta jornada pretenem posar en comú i reflexionar sobre algunes iniciatives ja desenvolupades en l’àmbit europeu, nacional i autonòmic en un intent per analitzar aquestes experiències i veure quina aplicabilitat poden tenir en l’àmbit de la salut mental.

La primera taula inclourà tres ponents estrangers que explicaran diverses iniciatives en el camp de la salut mental a Europa.

En la segona taula les xerrades giraran entorn de la salut mental a Espanya i a Catalunya, a través de l’Estratègia Nacional i del Pla Director de Salut Mental i Addiccions.

Finalment, debatrem sobre els plantejaments realitzats amb la finalitat d’arribar a noves realitats que ens acostin a un nou model d’atenció centrat en les necessitats dels nostres temps.

Si us voleu inscriure en la Jornada, podeu fer clic aquí, on també podreu consultar i descarregar-vos el programa en versió PDF.

Esperem poder comptar amb la vostra presència.

Dr. Luis San
Director de Salut Mental
Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search