28ª Cursa Popular Vila de Sant Boi

 a Institució
​Diumenge 10 de març de 2013 es disputa la 28a Cursa Popular Vila de Sant Boi, un esdeveniment esportiu i solidari que s’ha convertit en un exemple d’integració social. Per aquest motiu, la col·laboració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu és fonamental juntament amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Club Atletisme de la localitat.
L’any 2011, el Parc Sanitari va fer història obrint les seves portes per primera vegada a una cita esportiva com aquesta i aquest any, repetim per tercera vegada consecutiva. La cita serà diumenge 10 de març. Els corredors/res de la cursa Open Popular entraran al Parc per la porta provisional del Camí Vell de la Colònia i, desprès de recórrer els carrers del recinte, sortiran per la porta tècnica de Picasso.
La 28a Cursa Popular Vila de Sant Boi serà un dia on la convivència i la sana competitivitat fomentarà la integració de les persones, independentment del seu estat físic o mental, en la societat.
Les inscripcions es tancaran el diumenge 3 de març a les 21 hores o quan s’arribi a un total de 2000 corredors/res.
Per formalitzar la vostra inscripció i/o tenir més informació de la 28a Cursa Popular Vila de Sant Boi, podeu fer clic aquí

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search