3 de maig, propera sessió de l’Escola de Cuidadors

 a Institució
L’Escola de Cuidadors del Parc Sanitari Sanitari Sant Joan de Déu va néixer amb el propòsit d’aportar les eines necessàries per facilitar la tasca del cuidador i donar resposta a les preguntes més freqüents que sorgeixen al voltant de la malaltia de l’Alzheimer.
Més d’un any després de la seva posada en marxa, l’Escola de Cuidadors continua oferint aquest espai de participació en el que professionals i cuidadors interactuen, trobant un punt d’intercanvi d’experiències i de reflexió.
La propera sessió tindrà lloc el proper divendres dia 3 de maig de 2013. Si esteu interessats en poder assistir, podeu formalitzar la vostra inscripció mitjançant al Punt d’Informació ubicat al hall d’entrada de l’Hospital General o bé trucant per telèfon al 936 615 208 o 936 406 350.
L’Alzheimer, actualment, té un gran impacte a la nostra societat. I és que es tracta d’una malaltia que genera una gran discapacitat i dependència i que comporta un tractament  fonamentat en el recolzament tant del pacient com del cuidador, donat que les persones encarregades de cuidar en el dia a dia a familiars amb demència porten a terme una tasca feixuga i molt exigent, que pot arribar a afectar la seva pròpia salut i provocar l’esgotament.
Cada sessió de l’Escola de Cuidadors consta de dues parts. A la primera, un equip multidisciplinari de professionals (neurologia, psiquiatria, geriatria, infermeria, nutrició, treball social i atenció espiritual) s’encarrega d’ampliar la informació sobre els principals aspectes de la malaltia així com de donar recomanacions per a fer front les diferents situacions en les que es troben les persones cuidadores. A la segona part, es duu a terme una taula rodona en la qual professionals i cuidadors poden intercanviar dubtes i experiències.
Recordeu! La propera sessió es durà a terme el proper 3 de maig de 2013.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search