300 professionals del Parc Sanitari, junts per la solidaritat internacional de la Institució

 a Institució
La 2a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va ser tot un èxit. Unes 300 persones, entre professionals i col·laboradors del Parc, no van voler faltar a aquesta cita solidària celebrada a l’Hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet de Llobregat.
L’objectiu d’aquesta 2a Nit Solidària era recaptar fons per portar a terme un nou projecte sanitari a Sucre (Bolívia) i és que com bé sabeu, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu va agermanr-se el passat 2012 amb l’Hospital Cristo de las Américas. De moment, amb la recaptació aconseguida es donarà suport per a l’enviament d’un contenidor amb material sanitari a l’anomenat hospital.
La 2a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, organitzada per l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari, va estar presidida per la Sra. Alba Martínez, Regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat el Germà Pascual Piles, Superior Provincial de l’Orde Hospitalari i el Sr. Enric Mangas, Director General del Parc Sanitari. Tampoc es van voler perdre aquesta cita solidària Asha Miró, escriptora i Francesc Rosaura, periodista de TV3 que, a més a més, van ser els presentadors de l’acte.
Durant el sopar, els assistents van poder gaudir de l’actuació del Ballet Timkuna del centre bolivià-català de Barcelona que va oferir quatre danses representatives de les quatre zones geogràfiques de Bolívia van poder conèixer de primera mà el projecte que es portarà a terme arrel l’agermanament amb Sucre gràcies a la explicació realitzada pels propis professionals que es desplaçaran a la zona i van gaudir fins a la matinada amb a l’actuació de disco-mòbil Barcelona.
Destacar que com a novetat aquest any, s’ha creat el premi “Solidaritat amb la Cooperació Internacional” que s’entregarà anualment. El premi aquest any ha estat atorgat a Oti Arenas i a tot l’equip d’Acció Solidària per la seva llarga trajectòria en favor de la Cooperació Internacional.
Gràcies a tots per la vostra solidaritat i fins l’any vinent!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search