30a Cursa Popular vila de Sant Boi

 a Institució
Diumenge 10 de maig de 2015 es celebrarà la 30a Cursa Popular vila de Sant Boi, un esdeveniment esportiu i solidari que s’ha convertit en un exemple d’integració social. Per aquest motiu, la col·laboració del Parc Sanitari Joan Déu és fonamental juntament amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Club Atletisme de la localitat
L’any 2011, el Parc Sanitari va fer història obrint les seves portes per primera vegada a aquesta cita esportiva i aquest any, repetim per cinquè any consecutiu. La cita és diumenge 10 de maig. Els corredors i corredores de la cursa Open Popular entraran al Parc per la porta de Camí Vell de la Colònia i desprès de recórrer els carrers del recinte, sortiran per la porta tècnica de Picasso.
La 30a Cursa Popular vila de Sant Boi serà un dia con la convivència i la sana competitivitat fomentarà la integració de les persones, independentment del seu estat físic i/o mental, en la societat.
Per formalitzar la vostra inscripció, per conèixer el circuit, el reglament de la cursa… podeu fer clic aquí
Darreres participacions de Running Parc i Walking Parc
Aprofitem aquestes línies per posar de manifest, una vegada més, la vessant esportiva i solidària dels professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. L’Obra Social de Sant Joan de Déu va convidar els dos grups (Running i Walking) a participar a la caminada TrailWalker 2015 d’Intermon-Oxfam celebrada a Girona fa uns dies.
De fet, aquesta participació s’ha portat a terme gràcies a la celebració de la Barcelona Magic Line (BML) del passat 1 de març. Aleshores, un equip de Trailwalker d’Oxfam Intermon va participar a la BML i d’aquí, la invitació per participar a la caminada que ells van organitzar a Girona.
L’equip Ruuning Parc – Walking Parc que va participar a la TrailWalker 2015 d’Intermon-Oxfam, estava coordinat i format per professionals de diferents serveis de la nostra Institució.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search