30a Cursa Popular vila de Sant Boi

 a Institució
Diumenge 10 de maig de 2015 es celebrarà la 30a Cursa Popular vila de Sant Boi, un esdeveniment esportiu i solidari que s’ha convertit en un exemple d’integració social. Per aquest motiu, la col·laboració del Parc Sanitari Joan Déu és fonamental juntament amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Club Atletisme de la localitat
L’any 2011, el Parc Sanitari va fer història obrint les seves portes per primera vegada a aquesta cita esportiva i aquest any, repetim per cinquè any consecutiu. La cita és diumenge 10 de maig. Els corredors i corredores de la cursa Open Popular entraran al Parc per la porta de Camí Vell de la Colònia i desprès de recórrer els carrers del recinte, sortiran per la porta tècnica de Picasso.
La 30a Cursa Popular vila de Sant Boi serà un dia con la convivència i la sana competitivitat fomentarà la integració de les persones, independentment del seu estat físic i/o mental, en la societat.
Per formalitzar la vostra inscripció, per conèixer el circuit, el reglament de la cursa… podeu fer clic aquí
Darreres participacions de Running Parc i Walking Parc
Aprofitem aquestes línies per posar de manifest, una vegada més, la vessant esportiva i solidària dels professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. L’Obra Social de Sant Joan de Déu va convidar els dos grups (Running i Walking) a participar a la caminada TrailWalker 2015 d’Intermon-Oxfam celebrada a Girona fa uns dies.
De fet, aquesta participació s’ha portat a terme gràcies a la celebració de la Barcelona Magic Line (BML) del passat 1 de març. Aleshores, un equip de Trailwalker d’Oxfam Intermon va participar a la BML i d’aquí, la invitació per participar a la caminada que ells van organitzar a Girona.
L’equip Ruuning Parc – Walking Parc que va participar a la TrailWalker 2015 d’Intermon-Oxfam, estava coordinat i format per professionals de diferents serveis de la nostra Institució.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search