31 de Maig, Dia Mundial Sense Tabac

 a Institució
Avui dia 31 de maig es commemora el Dia Mundial sense Tabac. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, fidel al seu compromís amb la salut i adherit a la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, vol aportar el seu granet de sorra.
Per aquest motiu, portem a terme la campanya “Una espirometria per un cigarro”. Durant tot el dia hi haurà un stand col·locat al hall d’entrada principal de l’Hospital General. L’espirometria s’utilitza per mesurar la “capacitat respiratòria”, és a dir, informa sobre el funcionament de l’aparell respiratori.
Tasta la vida sense fum!!
L’Organització Mundial de la Salut (OMS)  ha seleccionat com a tema per enguany “La prohibició de la publicitat, la promoció i el patrocini del tabac”.
La campanya està centrada en la necessitat de lluitar contra la promoció del tabac donat que les estadístiques demostren que la prohibició complerta de publicitat redueix el número de persones que adquireixen o mantenen l’hàbit de fumar.
No podem oblidar que el tabac és la principal causa de mortalitat evitable. Aquest any, més de 5 milions de persones moriran a causa d’un atac de cor relacionat amb el tabac, d’accidents cardiovasculars, càncer, malaltia pulmonar o altres malalties relacionades.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search