31 de Maig, Dia Mundial Sense Tabac

 a Institució
​El proper dissabte 31 de maig es commemora el Dia Mundial sense Tabac. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, fidel al seu compromís amb la salut i adherit a la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, vol aportar el seu granet de sorra.
Per aquest motiu, demà dia 30 es realitzaran diverses accions al Parc per commemorar aquest fet. Un any més, l’Hospital General acollirà la campanya “Una espirometria per un cigarro”. Hi haurà un stand col·locat al hall d’entrada principal. L’espirometria s’utilitza per mesurar la “capacitat respiratòria”, és a dir, informa sobre el funcionament de l’aparell respiratori.
Tasta la vida sense fum!!
Aquesta, però, no serà l’única iniciativa que es portarà a terme. Les clíniques Sant Carles i Sant Joan de Déu també han organitzat un seguit d’activitats per conscienciar els usuaris i usuàries respecte el tabac.
L’Organització Mundial de la Salut (OMS)  ha seleccionat com a tema per enguany “Apujar els impostos sobre el tabac”.
No podem oblidar que el tabac és la principal causa de mortalitat evitable. Aquest any, més de 5 milions de persones moriran a causa d’un atac de cor relacionat amb el tabac, d’accidents cardiovasculars, càncer, malaltia pulmonar o altres malalties relacionades.
Per més informació, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search