3a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució
​Us anunciem que el proper divendres 6 de juny de 2014 celebrarem la 3a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Serà un acte lúdic, festiu i principalment solidari que neix amb l’objectiu d’ajudar els més necessitats mitjançant la recaptació de fons econòmics.
La recaptació d’aquest sopar solidari, organitzat per l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari, es destinarà a un projecte solidari que serà escollit pels assistents al mateix sopar.
Els projectes candidats a rebre aquest ajut són:
Durant les properes setmanes us anirem presentat cada un d’aquests projectes per tal que el proper 6 de juny, els assistents a la 3a Nit Solidària puguin votar pel projecte que desitgin.
La 3a Nit Solidària està dirigida, principalment, als professionals, voluntaris, col·laboradors, proveïdors i persones relaciones amb el Parc Sanitari però està oberta a totes aquelles persones que desitgin contribuir en aquesta causa solidària.
El sopar tindrà lloc a l’Hotel Hesperia Tower d’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). La direcció d’aquest hotel ha donat totes les facilitats possibles per tal de poder celebrar aquest sopar solidari en les seves instal·lacions.
Com es poden comprar els tickets?
Sra. Paquita Infante
Departament de Comptabilitat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu – Edifici de Sant Rafael
Telèfon: 93 640 63 50 / Ext. 12415
Mail: pinfante@pssjd.org
També us podeu dirigir als Punts d’Informació del Parc Sanitari.
Us adjuntem, a més, el número de compte bancari que s’ha creat per la recepció de les donacions. Aquestes han de fer referència al concepte: “3a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu”:
                        La Caixa          2100 0117 91  0200457506
Qualsevol contribució, per mínima que sigui, és de gran valor per poder ajudar a les persones que més ho necessiten!
Durant la 3a Nit Solidària, hi haurà l’actuació del grup musical “Hermanos de Juan”, composat per professionals del Parc Sanitari i de l’Hospital Matern-Infantil d’Esplugues. A més, hi haurà música fins a les 2 de la matinada a càrrec de discomòbil Barcelona.
Per més informació respecte aquesta cita solidària podeu contactar amb:
Germà José Maria Montserrat
Telèfon: 669 073 899
Mail: j.montserrat@pssjd.org
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search