3er Congrés Català de la Dona i Salut Mental

 a Institució
​El Parc Sanitari Sanitari Sant Joan de Déu estarà present de la mà de la Unitat de Recerca del Parc en el 3er Congrés Català de Dona i Salut Mental que es portarà a terme els propers 4 i 5 d’octubre de 2012 a la Sala d’Actes de  l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
Susana Ochoa, Psicòloga, i Judith Usall, Psiquiatra no faltaran a la cita donat que, a més, formen part del Comitè Organitzador d’aquest 3er Congrés Català de la Dona i Salut Mental.
Judith Usall serà l’encarregada d’inaugurar el congrés mentre que Susana Ochoa participarà com a moderadora de la Taula 1 on es debatrà el tema “Tot comença en l’adolescència”.
Durant dos dies es tractaran temes com la sexologia i les dones o la vulnerabilitat genètica i ambient però també hi ha haurà temps per la presentació de pòsters i comunicacions que s’han elaborat pel congrés.
Encara hi sou a temps de poder assistir a aquest acte organitzat pel Grup de Treball i Recerca en Dona i Salut Mental i la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental.
Si voleu formalitzar la vostra inscripció o llegir el programa del 3er Congrés Català de la Dona i Salut Mental, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search