4 projectes del Parc Sanitari, entre les comunicacions exposades durant la Jornada del Pla de Salut celebrada a Sitges el 13 de desembre.

 a Institució
El passat 13 de desembre va celebrar-se a Sitges la 3a Jornada del Pla de Salut. Jornada on va estar present el Parc Sanitari de la mà del Sr. José Luis Argudo, el Dr. Antoni Callén i la Dra. Olga Farré.
Programa pilot d’atenció al pacient crònic complex. Salut Mental”, “Escola de cuidadors de pacients amb demència“, “Millora en l’atenció del pacient crònic complex, fruit de la col·laboració entre els diferents nivells assistencials”  i “El malalt mental ingressat en una unitat de medicina intensiva: a propòsit  de la nostra experiència“, són les comunicacions pòsters presentades respectivament.
El treball de la Dra. Farré, a més, va resultar finalista entre les 600 iniciatives presentades pels professionals sanitaris participants en aquesta jornada.
Sota el títol “Canviar des de dins per millorar”, l’anomenada jornada s’ha portat a terme amb l’objectiu d’intercanviar experiències, presentar resultats de les polítiques sanitàries i oferir estratègies de transformació en el marc del Pla de salut transformació que han de liderar conjuntament organitzacions i professionals que tracten directament amb la població.
Més de 1.600 professionals del sector demostren la consolidació d’aquesta jornada amb la seva presència i han pogut conèixer els principals avenços produïts durant l’any 2013 mitjançant la participació en quatre grans sales temàtiques sobre l’evolució de la implantació del Pla de salut.
Gràcies a aquestes trobades amb els professionals sanitaris, el Departament de Salut pretén enfortir el model sanitari català enfront a les noves necessitats dels ciutadans i la situació econòmica actual.
Per més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search